Champions League 2018-2019: Ziua 14

0

După o seară nulă, aia de ieri, astăzi aşteptăm ceva mai multă mişcare a plaselor porţilor. Dar când mă uit cine joacă …

Atletico Madrid v Juventus

Atletico de abia ce a scos capul după două înfrângeri consecutive, şi aşa doar cu un 1-0 la penultima clasată, gol în ultimul sfert de oră. Slab, echipa lui Simeone pare într-o oarecare scădere. Şapte puncte în spatele Barcelonei, probabil Simeone şi-a cam luat gândul de la titlu.

Juve – business as usual: 8-1-1 linia acestui an, cu înfrângerea venind în Cupoa Italiei iar egalul cu Parma, un 3-3 de poveste. Cu campionatul pus deja la “rece”, oamenii lui Allegri sunt cu ochii pe UCL, un trofeu care le cam lipseşte.

Diego Costa a revenit după două luni, Koke şi el, doar că Simeone nu e foarte sigur că se poate baza pe vreunul dintre ei. Dincolo, Cuadrado e accidentat, Khedira e în pericol să îşi termine cariera de fotbalist, asta în timp ce Allegri a confirmat că Dybala va fi titular.

Nu mă aştept la cine ştie ce artificii, ambele trupe sunt cunoscute pentru felul economicos în care abordează astfel de meciuri. Dacă mai punem şi forma subţire în care se află gazdele, plus palmaresul îndoielnic pe care îl are Juve cu echipe din Spania, mai că te gândeşti la un strălucitor 0-0.

Juve DNB ar fi alegerea noastră.

Schalke v Manchester City

Aici pare simplu: nemţii sunt în vrie, doar o victorie în acest an, în campionat, cu înfrângeri clare cu Gladbach şi Bayern (ultima fiind o echipă de calibrul lui City). De cealaltă parte, Pep strânge victorie după victorie: 11-0-1 e linia lui City anul acesta, singura înfrângere venind la Newcastle, oarecum surprinzătoare.

Omar Mascarelli e suspendat iar Skrzybski şi Schopf sunt accidentaţi, toţi trei oameni importanţi. City au şi ei probleme dar la ce bancă au nu cred că Pep e îngrijorat (Delph, Mendy, Jesus, Stones).

Cele două cluburi au o relaţie destul de apropiată, Nastasic şi Matondo au venit de la City la Schalke, Rudy era cât p-aci să ajungă la City în această iarnă. Invers îi avem pe Sane, trecut acum două sezoane de la Schalke la City.

În mod normal, victorie City dar am ceva dubii aşa că aş merge pe MCity over 6.5 cornere la 2.05 (City scoate o medie bună de cornere, Schalke oferă multe cornere în meciurile în care nu este favorită).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.