Simona Halep, recipient de titluri

0

Nici bine nu se terminase sezonul de tenis feminin că a şi început sezonul de titluri oferite. 

Mai întâi s-au înscris cei de la Constanţa, cu un titlu de ambasador al Universtăţii “Ovidius”. Pe turnantă au apărut şi cei de la Universitatea de Vest Timişoara, care au plusat cu un titlu de Doctor Honoris Causa “Beneficiorum Publicorum”. 

Vezi această postare pe Instagram

Multumesc Timisoara 🤗

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

Dar surpriza a venit acum o săptămână, când Călăraşiul i-a oferit titlul de cetăţean de onoare al oraşului. Acum, nu ştiu de câte ori a fost Simona prin Călăraşi dar primăria zice că strămoşii ei ar fi trecut pe acolo. Un motiv bun, mai ales că odată cu acest titlu, primarul a decis să facă un teren de tenis în oraş. La standarde europene, internaţionale chiar!!!

Pentru conformitate, să amintim că Simona Halep mai este cetăţean de onoare al Bucureştiului (trece des pe acolo, în drum spre aeroport), Buşteniului (probabil a cumpărat o pensiune pe acolo) şi, în fine, a Constanţei.

Înduioşătoare această efervescenţă de tip Daciada a administraţiilor locale. 

Unul nu ar băga banii publici într-o bază sportivă la care să aibă acces liber toţii copiii urbei, unul nu ar finanţa programe prin care copiii să fie atraşi către sport – tenis, în cazul de faţă, dar nu numai. E mai uşor să bagi banii contribuabilului într-o echipă de fotbal şi să arunci cu diplome în sportivii la modă.

Păcat că Simona e parte a acestei “Daciade” a titlurilor onorifice. 

simonahalep.ro e on

Altfel, tenismena noastră favorită şi-a lansat – în sfârşit! – propriul site. https://simonahalep.com/ e adresa, şi e un pas mare înainte în creionarea brandului SH. Bine, sună cam aiurea acest SH (cel puţin pentru români, care au deja o altă interpretare pentru cele două litere).  Sincer, “Simo” ar fi fost o alegere mai potrivită.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.