Europa League 2018-2019: Ziua 3

0

În seara asta ajunge şi Europa League la jumătatea etapei grupelor şi în afară de semi-surpriza din grupa H, unde OM are doar un punct după primele două meciuri, lucrurile sunt în grafic.

Din snopul de 24 de meciuri am ales 5, trei din prima şarjă, două de la 22.00..

De la 20.00 ne acordăm radioreceptoarele pe lungimea de undă a:

  • Milan-ului, unde trupa lui Gatusso o primeşte pe Betis. Milanezii stau bine, două victorii din două meciuri şi vor merge la victorie în seara asta pentru a închide calificarea (au acasă cu Dudelange). Cred că Betis va juca la relanti acest meci pentru că în uichend se văd cu Getafe şi au cam pierdut din turaţie în lupta lor pentru locurile 4-6. Gazdele au prima şansă, într-un meci strâns.
  • Lisabonei unde merge trupa lui Unai Emery, Arsenal, aflată într-o perioadă de graţie – 10 victorii consecutive! Meciul e pentru stabilirea câştigătoarei grupei şi nu am nicio îndoială că Emery vrea să bifeze acest lucru. Sporting e neînvinsă pe teren propriu în acest sezon cu o medie de 2 goluri marcate pe meci. Arsenal are prima şansă şi cred că nu vom vedea multe goluri.
    Embed from Getty Images
  • Leipzig-ului unde Brendan Rodgers va afla dacă mai are rost să-şi bată capul cu EL. Cum gazdele au, la nevoie, “asigurate” 3 puncte de la colegii de trust, şansa lui Celtic e să nu plece învinsă de la Leipzig. Greu, Celtic e destul de subţire în deplasări. Merg pe victoria gazdelor dar şi aici văd ceva goluri (>3).

De la 22.00 comutăm pe

  • Marsilia, unde OM se vede cu Lazio în ceea ce este meciul care îi poate băga din nou în cărţile calificării. Dar să nu uităm că în uichend OM are meci cu PSG. Nu ştiu cum va reuşi Rudi Garcia să îi motiveze, dar dacă OM bate în seara asta e tare francezul! De cealaltă parte, Lazio are meci cu Inter – clar, nu e de aceeaşi magnitudine – aşa că mă aştept ca şi italienii să fie cu gândul la altceva. Un X mare şi rotund nu ar deranja pe absolut nimeni, tranşarea locurilor în grupă putând fi lăsată pentru meciul retur.
  • Glasgow, unde Rangers se vede cu Spartak într-un meci care i-ar putea aduce aproape de calificarea în primăvara UEL. Coroborat cu potenţiala ieşire a lui Celtic, situaţia devine “explozivă” pentru oamenii lui Steven Gerrard aşa că mă aştept la un iureş total al scoţienilor. Victorie pentru gazde.
    Embed from Getty Images

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.