Liga 1 Romania: un nebun succes de casă

0

Văd un titlu în GSP cum că FC FCSB a stabilit un record negativ în ceea ce priveşte vânzarea de abonamente. Intru, şoc şi groază: 42 de abonamente vândute într-o lună, prima, cea mai importantă pentru abonamente (doar nu îţi faci abonament în noiembrie, la jumătatea sezonului).

Dar mai interesant mi se pare cât este de iubit este fotbalul în Ţara Românească. Avem aşa: două echipe simbol (foste departamentale), trei echipe ale primăriilor (Chiajna, Voluntari şi Dunărea Călăraşi) şi una privată (Astra).

Total: 1902 abonamente vândute.

1902!

Cât CFR Cluj

Sepsi are 1000. Botoşaniul 1100, Viitorul 1250.

CFR Cluj, o singură echipă, depăşeşte lejer numărul de abonamente vândute de cele 6 trupe amintite mai sus.

Şi dacă FC FCSB are problemele ei, Dinamo încă nu ştie ce va urma (a ştiut vreodată?) iar Astra e pe banii lui Niculae, rămâne misterul celor doar 760 de abonamente ale echipelor de primărie: ce se întâmplă?

Administraţia locală se dă peste cap “să investească bani în sport” iar poporul e atât de indolent încât nici măcar un abonament nu vrea să îşi facă? Ntz, Ntz.

Închei cu FC FCSB: am încercat să văd cum arată un abonament şi cât costă. Pe site-ul oficial avem o pagină goală (http://www.steauafc.com/ro/bilete_preturi/) la ticketing online avem … nu avem nimic. Printscreen-urile mai jos.

Cea mai iubită echipă din România, da?

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.