Ultima etapă a grupei B, World Cup 2018

0

Cum Iranul a scos toate punctele de la Maroc, această ultimă etapă are o miză mare pentru ei: la o adică, dacă îi trag preşul lui CR7 merg mai departe, în optimi

Iran v Portugalia

Marocul a stat pe Iran cam tot meciul, spaniolii de abia au reuşit să treacă cu 1-0 de ei – se vede clar că Queiroz a făcut o trupă solidă din Iran. Diseară dă examenul de capacitate, dacă reuşeşte (aproape) imposibilul cred că are postul de selecţioner al Portugaliei în buzunar.

Pregătirile au început de ieri, iranienii pun pe masă tot ce pot pentru o victorie. La o adică nu e nimic anormal să-şi închipuie că au o şansă reală la victorie, portughezii au impresionat un pic în primul meci, cel cu Spania, dar cu Maroc au fost varză (46-54 la posesie, 10-16 la faze de poartă2-4 la şuturi pe spaţiul porţii).

Meci interesant, iranienii au şansa lor dar am impresia că experienţa superioară a portughezilor va avea cuvântul de final. Un meci strâns şi tensionat.
Embed from Getty Images

Spania v Maroc

Tikitacii nu prea s-au remarcat în acest debut de World Cup 2018 dar nici nu s-au făcut de baftă: au dominat meciurile, au câştigat cu Maroc şi au avut ghinion în meciul cu Portugalia. Diego Costa pare în vână şi nu m-ar mira să dea un gol şi în acest meci.

Pentru Maroc, speranţele s-au năruit în minutul 95 al primului meci. Au stat bine pe teren cu Portugalia dar nu au avut forţa să întoarcă un gol primit în minutul 4.

Spania vrea să termine pe primul loc, nu cred că se sperie de Uruguay.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.