Pe repede înapoi – S06/18

0

Săptămâna a fost ocupată de deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarnă de la PyeongChang (pionciang, pentru cei mai direcţi dintre noi).

Ceremonia a fost una interesantăcunoscătorii spunând că a fost mai bună decât precedentele -, unele outfit-uri spectaculoase, Kim Yo-jong a venit, norvegienii şi-au dezvăluit secretul cu ajutorul căruia sunt naţiunea cu cele mai multe medalii olimpice la jocurile de iarnă, au apărut şi primele momente delicate şi avem şi o epidemie de norovirus. Tacâmul este complet.

Coreenii nu trag petrol şi gaze din spatele curţii aşa că un cost total al acestui eveniment este estimat la aproape 13 miliarde de dolari, muuult sub cele peste 50 de miliarde plătite de Rusia lui Putin.

Noi rămânem consecvenţi dictonului: “There are two types of people in this world: those that like curling and those who haven’t seen it.”

Altfel:

România a câştigat meciul de FED Cup cu Canada. Fără Eugenie şi fără Simona, întâlnirea a fost simplă pentru fetele noastre, chit că genunchii Soranei s-au emoţionat. Un pic.

Manchester City a câştigat Premier League, cele 16 puncte distanţă între ei şi trupa lui Mourinho fiind imposibil de recuperat. Dar portughezul ocheşte un titlu personal: “best behaved manager”. Yep, ever!

Bayern are 18 puncte avans, titlul e în buzunar, dar victoria cu Schalke nu a venit chiar uşor (în astfel de momente se vede că Muller e cheia de boltă a construcţiei lui Jupp).

Alize Cornet riscă o suspendare serioasă pentru că a “ratat” trei teste anti doping în 2017. S-a stricat telefonul, cred.

Carlos Cordeiro este noul preşedinte al Federaţiei Americane de Fotbal, spre disperarea lui Hope Solo care mai avea un pic şi o dădea pe discriminare. Mr. Cordeiro e mai degrabă un manager decât un “om de fotbal” (ştiţi voi…) şi a căştigat datorită unei campanii door-to-door şi sprijinului primit de la Flynn, CEO-ul federaţiei.

Cea mai tristă veste a acestui început de an: Formula 1 renunţă la fete.

Sports Illustrated se raliaza campaniei #metoo şi plusează cu un pictorial nud la care au participat 4 fete. Nu ştiu cât de eficientă mişcarea dar pozele sunt bune 🙂

Sports_Illustrated_metoo
Sports_Illustrated_metoo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.