Australian Open 2018 are site cu ochi mici

0

Început săptămâna trecută, Australian Open 2018 a cernut doritorii de faimă, puncte şi bani în aşa fel încât la bâieţi mai avem în competiţie doar favoriţii 1, 2, 3 şi 6 iar la fete 1 ,2, 4 şi 6. Restul de câte patru concurenţi sunt din afara top 10 (unii chiar mai jos de 30).

Bătrânii continuă lupta cot la cot

Nadal şi Federer continuă traseul la Australian Open 2018 şi sunt şanse rezonabile să îi vedem în finală. Nadal are ceva mai mult de treabă, căci dacă trece de Cilic ar trebui să se vadă cu Dimitrov, asta dacă nu cumva Edmund are ceva de obiectat.

Fedex are o jumătate ceva mai lejeră, Berdych în sferturi şi apoi una dintre surprizele turneului: “profesorul” Chung sau “tinerelul” Sandgren.
Embed from Getty Images

Dar să nu anticipăm, Nole, Thiem, Goffin, Zverev sau Stan the Man stau mărturie că anul ăsta AO2018 a fost destul de imprevizibil.

Pe pârtia Simonei mai este un singur obstacol

Caroline Wozniacki e cea care stă între Simona şi primul turneu de GS.

Ok, Pliskova (adversara din sferturi) nu e chiar o începătoare dar până acum Simona a căpăcit-o pe unde a prins-o şi, dacă şi glezna e de acord, nu văd cum Simona ar putea rata semifinala. Acolo, ar da peste o artileristă (Keys sau Kerber) – personaje la îndemâna Simonei.

Că veni vorba: Simona e a şasea în clasamentul cotelor (are 8.5!!!) – eu zic că merită încercat. Dacă trece de Pliskova aveţi trading-ul asigurat.

Pe cealaltă jumătate ne aşteptăm la o semifinală tare, Wozniacki v Svitolina, dar mie mi-a plăcut Mertens, adversara Svitolinei. Frumos şi eficient a jucat în cele 4 meciuri de la AO2018, fără să piardă vreun set.
Embed from Getty Images

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.