#WorldCup2018 playoff: Italia v Suedia

0

Plecaţi ca favoriţi (uşor, ce-i drept, dar favoriţi) italienii s-au făcut de baftă în Suedia: nu numai că nu au luat vreun punct dar jocul a fost ceva cu care nu se pot lăuda.

Schimbarea la 3-5-2 pare că i-a bulversat, deşi nu a fost prima oară când au jucat aşa, şi nu ar fi o surpriză să îi vedem din nou la 4-2-3-1.

Veratti e suspendat, Zaza şi Spinazzola sunt incerţi, Bonucci ar trebui să poarte mască.
Embed from Getty Images

Suedezii au fost ceas în tur: au lăsat mingea italienilor care, s-a văzut clar, nu prea au ştiut ce să facă cu ea, au aglomerat bine zona din faţa careului, anulând omul în plus pe care l-au avut italienii, şi au tras mult de la distanţă (7 din cele 8 şuturi spre poartă au fost din afara careului). Simplu, nu?

Lustig a revenit, Ekdal e dat incert – altfel nu au probleme de lot.

Pentru italieni e cam delicat pentru că trebuie să se ferească de primirea unui gol, nu îşi permit să meargă all-in. Faptul că trebuie să mergem mult în istorie (vreo 50 de meciuri) că să găsim ultima înfrângere pe teren propriu într-un meci de calificare la World Cup, ar putea fi un semn bun pentru ei dar şi seriile astea nu pot dura la nesfârşit.

Meci interesant prin prisma faptului că Italia chiar trebuie să fie echipa care va conduce meciul iar în faţa lor stă o trupă tare.
Embed from Getty Images

(sursa foto deschidere)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.