Gigi Buffon, spre ultimul Mondial

0

Din păcate pentru ei, italienii au picat în grupă cu Spania aşa că au ajuns, destul de previzibil, la baraj. Puteau da peste cineva mai accesibil dar cred că sunt mulţumiţi cu Suedia, răzbunarea pentru “momentul” 2004 încă nu s-a terminat.

Suedia nu se poate baza pe suspendatul Lustig iar Durmaz mai are până să fie disponibil – aşa că, probabil, vom vedea primul 11 din meciul cu Olanda (mai puţin, Lustig, bineînţeles). Un clasic 4-4-2, care nu a pierdut nici un meci pe teren propriu în această campanie de calificări (4 victorii şi un egal). Bine, nici adversarele nu au fost trupe de categorie grea.

Zaza (binecunoscutul Zaza) este accidentat, la fel Spinazzola, El Shaarawy văd că nu a fost chemat; altfel, tot restul lotului este la dispoziţia lui Ventura.

Ventura a tot alternat 4-4-2 cu 3-5-2 ca aşezare în aceste preliminarii dar cred că diseară va merge pe 3-5-2 din două motive: lipsa lui Spinazzola şi nevoia de a ţine meciul în mână, de a domina mijlocul. Tripleta de aur (cam lustruit) Chielinni – Barzagli – Bonucci, Darmian şi Candreva (Zapacosta) aripi, Parolo – De Rossi – Veratti în centru, Immobile -Belotti în faţă.

În mod normal, Italia are prima şansă (şi în acest meci şi la calificare) şi cred că nu vor pleca fără punct de la Stockolm. Rămâne de văzut dacă la capătul unui meci spectaculos (eventual cu ceva goluri) sau după un clasic italian job.

Embed from Getty Images

(sursă foto deschidere)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.