Pe repede înapoi S43/17

0

Toată săptămâna am stat cu ochii pe Singapore sperând că Simona Halep va da cu rivalele de pământ şi va lua al doilea trofeu din acest sezon. Nu a fost să fie (nici de data asta) dar până la urmă a ieşit bine: după ce ne dăduse emoţii, pierzând la Caroline Garcia, Caroline Wozniacki a luat-o tare pe Pliskova şi după două ore de joc a trimis-o acasă, împreună cu speranţele ei la locul I.

Simona Halep rămâne lideră în clasamentul WTA cam până prin martie, aş zice eu. Cel puţin.

Altfel:

Dacă tot am amintit de Caroline Wozniacki: zice ea că agentul Mariei Sharapova elibereză de urgenţă zona atunci când este ea prin preajmă. Asta în urma unui comentariu pe care l-a făcut în vară: “All those ‘journeyman’ players like Radwanska and Wozniacki who have never won a slam(…)”., comentariu pe care l-a regretat mai târziu. Cam acelaşi comentariu pe care îl tot fac unii de la noi de prin ţară apropo de Simona, nu?

Kurzii nu au, momentan, o naţională cu care să ţină dar au un club: Dalkurd FF. L-au înfiinţat în 2004, au promovat la foc automat din ligă în ligă şi ieri au reuşit să intre în prima divizie a fotbalului suedez. Something unusual is happening in rural Sweden.

Infantino vrea să bage arbitrajul video la Cupa Mondială din 2018. Propunerea o va face în martie, când speră că va fi şi aprobată. Se pare că testele din Germania sau Olanda au fost/sunt concludente  Cităm: (…) but we can’t imagine a World Cup in 2018 being decided by a referee’s error”. Bine că celelalte au putut fi…

Cine e şi de unde a apărut noul fundaş al Realului: Achraf Hakimi.
Embed from Getty Images

LPF are preşedinte. Acelaşi Gino Iorgulescu. Pentru că lucrurile au mers ceas în fotbalul românesc, nu? Stadioanele sunt (aproape) pline, câştigătoarea campionatului se decide pe teren, în urma unor meciuri curate şi spectaculoase, iar campioana noastră participă an de an în UCL.

Încet, încet, Bayern Munchen revine la viaţă sub îndrumarea lui nea Jupp. Curiozitate: oare cum va rămâne don Carlo în istoria bavarezilor?

(sursă photo)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.