Pe repede înapoi – S40/17

0

Săptămâna a fost adjudecată de performanţa Simonei Halep, noul număr 1 în clasamentul WTA. Punctele au venit la #ChinaOpen, după ce Simona a trecut de Riske, Rybarikova, Masha, Kasatkina, Ostapenko. Cu punctele făcute, a capotat în finală la o Caroline Garcia în formă maximă. Urmează Turneul Campioanelor şi dacă Simona joacă (cel puţin) la 0-0 cu Garbine şi Svitolina atunci e lideră până în martie.

Altfel:

Jupp a fost scos din pensie de Uli Hoeness şi pus să redreseze FC Hollywood. Şase meciuri în prima lună de mandat, cinci lucruri de ştiut despre JH.

Argentina se află într-o situaţie delicată: trebuie să bată în Ecuador. Dacă nu bate stă la mâna rezultatelor şi s-ar putea să nu prindă nici măcar barajul cu Noua Zeelandă. World Cup fără Leo Messi?
Embed from Getty Images

Barcelona a jucat, până la urmă, meciul cu Las Palmas (cu tribunele goale)The club’s decision was an important one. Barça is a powerful international symbol of Catalan identity. A refusal to play Sunday’s match would have added tinder to the fire of the independence movement.

World Cup 2022 s-ar putea muta din Qatar. Pe lângă acuzaţiile de corupţie în procesul de desemnare şi scandalurile cu muncitorii de pe şantiere, izolarea Qatar-ului pare a fi ultima picătură. Cum situaţia nu pare a merge spre o rezolvare amiabilă, Cornerstone Global estimează că investiţiile în infrastructură (spre 200 miliarde dolari) sunt “high-risk”. În iunie, Gianni Infantino era încrezător. Cum o fi acum?

Fenway Sport Group cere un preţ bun pentru Liverpool: un miliard de dolari. Nu vă speriaţi, preţul e pentru cine întreabă. Daca vreţi să cumpăraţi…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.