Ce pariem în a treia zi de #EuropaLeague

0

Goluri la Belgrad şi Viena, meci încins la Skopje, Milan şi Atalanta câştigă lejer. Europa League, ziua 3:

Nice – Lazio                    AH 0:0          2       1.8

Nice a jucat cu alți italieni, Napoli, în preliminariile Champions League și a luat bătaie dus-întors. Cred că și Lazio are calitatea necesară să se impună în Franța.

Steaua Roșie  – Arsenal         over 2.5                1.8

Sârbii așteaptă de mult timp un astfel de adversar în cupele europene și sigur vor încerca tot posibilul să nu se facă de râs. În ceea ce privește echipa lui Wenger, ofensiva rămâne arma sa principală.

Vardar – Real Sociedad          BTS             2.05

E clar că spaniolii pleacă favoriți în acest meci și vor înscrie măcar un gol sau două, dar mizez că Vardar va arăta ambiția din preliminariile Champions League, când a făcut jocuri excelente pe teren propriu.

AC Milan – AEK Atena            AH -1           1       1.9

Milanezii probabil că își vor domina adevarsara în primul rând psihic, de la înălțimea palmaresului pe care îl au. AEK nu mai este echipa solidă din sezoanele trecute, așadar șansele de a produce o surpriză sunt reduse.

Atalanta – Apollon                      AH -1.5         1       1.9

Dacă a fost capabilă să învingă cu 3-0 pe Everton în grupele Europa League, mă aștept de la Atalanta la o performanță asemănătoare și în fața mai modestei Apollon.

Austria Viena – Rijeka                  over 2.5        1.85

Disputa pentru locul doi în grupa lui Milan și AEK Atena se anunță aprigă și nu poate fi obținută cu remize și cu fundu-n poartă.

[chart id=”15528″]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.