UEFA Europa League 2017 – 2018: ziua 2

0

Ziua 2 de UEFA Europa League, mai puţine dispute interesante, şi mai puţine dispute care pot fi o garnitură bună la berea de seară.

Nouă ne-au atras atenţie patru de la 20.00 şi doar două de la 22.05. Dacă aveţi alte opţiuni lăsaţi un comentariu.

De la 20.00:

Lugano v FC FCSB. Partida care interesează microbistul român. Lugano e într-o vrie totală, ultimul loc în liga locală, pe când FCSB e pe val cu 3 victorii în ultimele 5 meciuri şi doar două goluri primite (unul pentru liniştea lui Hagi). Să vedem dacă FCSB scapă şi în acest meci fără gol primit, elveţienii obişnuiesc să fie prezenţi în joc.

BATE v Arsenal, cândva o dispută de grupele CHampions League. Acum, Arsene a lăsat titularii acasă şi ajuns în Belarus cu o trupă subţire. Probabil nu pune mare preţ pe rezultatul acestui meci dar aş fi curios (probabil şi el) cum se implică în joc mai tinerii coechipieri ai lui Giroud.

FC Salzburg v Marseille: Austriecii au început cam şovăitor noul sezon dar în UEL a dat un 7-1 campioanei României şi a scos un egal la Guimaraes, în primul meci. Marseille merge binişor – are 3 victorii consecutive – şi a început bine grupa cu o victorie strânsă cu turcii de la Konyaspor. Cred că va fi un meci interesant, Marseille afară şi fără stres ar trebui să fie o trupă activă.

Zenit v Real Sociedad. Zenitul e pe val, lider în campionat şi tocmai ce a urcat-o pe garduri pe Vardar (5-0, în deplasare). Sociedad i-a năucit pe cei de la Rosenborg (4-0) dar după acea victorie au venit 3 înfrângeri consecutive în campionat. Ar trebui să fie un meci agreabil, Zenit are obiectiv UEL aşa că mă aştept să livreze.

De la 22.05

Lyon v Atalanta. Francezii sunt în picaj, o singură victorie în ultimel 5 meciuri, başca au reuşit doar un 1-1 în deplasarea de la Apollon. Atalanta merge bine şi în primul meci din grupă i-au ars cu 3-0 pe cei de la Everton. Un rezultat bun aici îi face favoriţi principali la calificare şi nu văd de ce nu ar obţine măcar un punct.

Ludogorets v Hoffe: Bulgarii au scos un egal la Istanbulspor, nemţii a luat-o acasă de la Braga. Hoffe merge bine în campionat – e la două puncte de locul I – şi sunt curios dacă nu cumva EL a trecut în plan secundar. Dacă da, vom avea spectacol, dacă nu, cred că nu pleacă învinşi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.