Pe repede înapoi S37/17

0

Ştirea săptămânii a fost concedierea lui Daum (cine ar fi crezut?!). În sfârşit, “oamenii de fotbal” au reuşit să scape de cel care nu” rezona” cu ei şi au purces la ce ştiu mai bine: urzeală. Sper ca de acum încolo onor căpitanul naţionalei să vadă ceva pe teren. Când e acolo sau când e prin tribună (mult mai des).

Altfel, a început noul sezon de UCL (Ashley Young a rupt norii), FC FCSB a debutat în trombă în UEL (aici vedeţi toate golurile serii, unele sunt de colecţie), iar Paris a fost desemnat oraş gazdă a JO 2024, Los Angeles a celor din 2028 deşi “There was no drama — the decision had been locked in for more than a month.”

  • Hertha v Werder, de duminica trecută, s-a terminat 1-1 sub ochii lui Bibiana Steinhaus. Egal, fără supărare, doar un galben, cu alte cuvinte un meci liniştit la debutul primei femei arbitru principal din Bundesliga. Povestea ei, de la fundaşul netalentat la arbitrul finalei Campionatului Mondial din 2011 (şi a JO 2012) o găsiţi aici.
    Embed from Getty Images
  • Oricum, peisajul începe să se schimbe în Bundesliga, unde pe lângă de acum vestita Kathleen Kruger a mai apărut o doamnă în staff-ul unei trupe: Helena Costa, la departamentul de scouting al lui Eintracht Frankfurt.
  • Bayern stă să crape şi dacă nea Uli nu intervine în forţă, cu un tub de muştar, mă gândesc că Leipzig, Dortmund etc au o şansă reală la titlu. De citit, articolul pleacă de la meciul cu Hoffe şi ajunge la frustrările din ce în ce mai mari în rândul jucătorilor.
  • Şi dacă tot veni vorba de FC Hollywood, tocmai am văzut un review al academiei. Ce să zic, impresionant.

Scurte

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.