Ziua 23 – #ChampionsLeague 2016 – 2017

0

E returul dublei “Madrid vs Restul lumii” şi multe dintre cele spuse acum o săptămână rămân valabile şi pentru această seară.

Leicester vs Atletico Madrid

Miopia avansată a arbitrului a făcut ca Atletico să vină ca favorită certă la calificare. Un 1-0 chinuit, scos cu ajutorul arbitrului, şi uite cum băieţii lui Simeone sunt cu ambele sandale în semifinală.

Mendy e out, Huth e suspendat dar Shakespeare zice că Wes Morgan e gata să intre. Discutabil, zice presa din UK. Vrsaljko lipseşte din trupa lui Simone, Gameiro a fost luat în lot dar e puţin probabil să joace din prima.

Meciul

Complicat pentru Leicester, complicat pentru că trebuie să înscrie 2 goluri peste ceea ce ar reuşi Griezmann and friends. Nu văd schimbări tactice, pe de o parte Leicester nu e atât de versatilă, de cealaltă parte Simeone nu iese din setup-ul obişnuit, nu are de ce.

Interesant este că Atletico nu a fost capabilă să conducă autoritar meciul tur, nici să marcheze de una singură.

Mă aştept ca Leicester să plece spre 1-0 iar odată cu trecerea timpului să treacă la modul AllIn (dacă nu le iese golul sau, mai rău, dacă primesc).

Pronostic

Over 2.5 ar fi prima mea alegere, am impresia că strategia “la 1-0” nu va da roade.

Real Madrid v Bayern Munchen

Ziceam acum o săptămână că acest meci vine cam devreme pentru don Carlo dar nu mă aşteptam să fie aşa de rău pentru el. Extrem de ciudat cursul jocului, cu Bayern în control la pauză (1-0, penalty ratat) pentru ca în doar 45 de minute departamentul de marketing al madrilenilor să caute bilete la autobuzul de Nyon, pentru tragerera la sorţi.

Inexplicabilă căderea nemţilor, chiar şi cu un om mai puţin. Prea devreme.

Pe lângă Varane şi Pepe, Zizou nu îl are nici pe Bale pentru aceste meci. Importantă lipsa galezului. Ancelloti e fără Martinez (suspendat), Hummels uşor accidentat. Lewa, marele absent al turului, e dat ca titular. Dacă nu intră Hummels atunci îl vom avea pe Alaba în centru, lângă dom’ Profesor, Bernat în bandă – cred că astea sunt singurele aranjamente pe care le va face italianul.

Meciul

Pentru Bayern e meciul ultimei speranţe aşa că nu mă aştept la prea multe momente de tatonare. “Pe ei, pe mama lor” e ordinul de seară, Lewa şi colegii trebuind să marcheze de vreo două ori, cel puţin.

Nu ştiu cum va reacţiona Zidane la lipsa lui Bale, presa spaniolă merge cu Isco titular, în mare formă zilele astea.

Pronostic

E un rezultat greu de estimat, mai ales după ce s-a întâmplat în tur. De la 1-0 scor corect Real Madrid sau 2-1 scor corect Bayern Munchen şi până la un festival de vreo 4-5 goluri totul este posibil.

M-aş duce spre Over 3.5 goluri dar doar după ce trece de cota 2.1-2.2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.