Ţară mică, resurse puţine: El Clasico, amână Liga 1.

0

Nu sunt un mare fan şi/sau urmăritor al competiţiei interne, extrem de competitiva Liga 1. Dar cumva am dat peste acest articol, mai ales peste această frază: “(…) se pare că televiziunile deținătoare de drepturi au ales să nu programeze nici un meci din Liga 1 duminica pentru a-și dedica toate resursele transmiterii El Clasico, (care n.n.) va începe de la 21:45. “

“Toate resursele” – adevărul ăsta este: a transmite, pe lângă El Clasico, 1-2 meciuri din faimoasa Liga 1 ar fi dat peste cap stamina televiziunilor noastre. Sau când spun “resurse” se referă la savantele, plinele de învăţăminte şi observaţii preţioase discuţii pre/post meci? Pentru că dacă e aşa… atunci înţeleg. Toaaată lumea înţelege.

Şi uite aşa vedem clar, fără echivoc, cam care e interesul pentru competiţia internă.

Altfel, El Clasico de duminică seamănă cu întâlnirea unui marchiz scăpătat care a mai primit o şansă de la patronul cazinoului (this round is on the house, boss!) cu un conte obosit care tot joacă pe 7 roşu – în amintirea vremurilor când i-a intrat de vreo 3-4 ori la rând.

Ar fi frumos ca toţi cei care urmăresc uichend de uichend meciurile din Liga 1 să găsească ceva mai bun de făcut duminică seara, de la 21.45.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.