Pe repede înapoi – S43

0

Săptămâna trecută s-a încheiat sezonul de tenis feminin (cel puţin pentru concurentele de top).

Subiectul mândriei atâtor români verzi a cedat destul de uşor în Turneul Campioanelor şi a încheiat anul pe 4. Slab/bun, rămâne la latitudinea specialiştilor, cert este că Simona Halep e mulţumită de prestaţia ei. Şi, deşi ştim că nu ascultă deloc rock (ptiu, drace! ptiu, ptiu!) noi îi dedicăm o melodie. Oh, yes it is!

Altfel:

  • Barcelona a scos maxim din poziţia bună pe care a avut-o în negocierea cu Nike: contract pe 5 ani, cu posibilitate de extindere pentru alţi 5 ani, începând din 2018. Valoare: 155 de milioane de euro pe an, lejer peste cele 84 de milioane date de Adidas lui Man United. Nike (NKE) e în cădere de cam un an de zile în timp ce principalul competitor, Adidas (ADDYY), e pe val. De altfel, din primele 10 cluburi de fotbal din lume Adidas are 5 iar Nike doar 2. Iar pe piaţa americană Under Armour e în creştere.
  • O privire mai atentă prin finanţele lui Manchester City, dacă tot au publicat raportul. 2015-2016 a fost un sezon bun pentru “cetăţeni”, cu un EBITDA de 109 milioane lire, lejer peste Arsenal (82), Liverpool (73) sau Spurs (48). Mult sub Man United (la 192 de milioane de lire) dar în grafic.
  • După o victorie, cinci egaluri şi o înfrângere fanii lui Dortmund încep să vocifereze. Probleme, Thomas?
  • România Joacă Tenis la Dublu, cel mai mare simultan de turnee la dublu din țară.
  • Pe care stadion ar fi de jucat, ca oaspete?
  • Un arbitru foarte sensibil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.