Ziua 19 – #ChampionsLeague 2015-2016: Atletico Madrid vs PSV

0

În tur a fost 0-0 şi am putea spune că PSV a scăpat ieftin – mai ales că au jucat ultima jumătate de oră în 10. Mi s-a părut curios că spaniolii nu au reuşit să capitalizeze omul în plus (pentru o perioadă destul de lungă). Să vedem ce va fi diseară.

Echipele

Atletico Madrid este fără Thiago şi Savic – primul nu e o noutate (lipseşte de ceva timp) dar al doilea era titular. Pentru a acoperi lipsa lui Savici îl vom avea pe Gimenez – care va intra lângă Godin fără probleme. Eu vreau să văd dacă Simeone îl va băga pe Torres titular (în faţa/lângă Griezman) sau va merge tot cu Vietto. Sau intră cu toţi trei, ca în meciul de la Valencia, pentru a închide repede meciul?

PSV nu îl are pe eliminatul din tur – Pereiro – şi, se pare, pe fundaşul stânga Poulsen. În schimb a revenit Luuk de Jong, vârful lor de bază, prilej de treabă pentru Godin-Gimenez.

Meciul

Atletico este favorită clară – acasă sunt o forţă (doar două egaluri şi o înfrângere în ultimele 15 meciuri pe teren propriu), valoarea trupei este peste cea a olandezilor. De obicei, Atletico începe tare, cu gol în primele 20-25 de minute, şi dacă va fi şi cazul meciului ăsta atunci există o şansă să vedem mai multe goluri. Spun “o şansă” pentru că olandezii au nevoie de doar un gol (chiar dacă primesc unul) şi vor juca grupat şi închis chiar şi la 1-0. De le va ieşi – va fi strâns şi încins. De vor lua repede două goluri – vom avea spectacol.

Handicapul oamenilor lui Phillipp Cocu este la mijloc – nu reuşesc să ţină meciul în mână şi de cele mai multe ori sunt împinşi în propria treime. Am văzut asta la Moscova, la Wolfsburg şi chiar la Manchester – deşi acolo au reuşit să nu piardă. O să fiu cu ochii pe Narsingh şi Locadia: în Eredivisie sunt artişti, aici vor avea în faţă nişte fundaşi de meserie.

Pronostic

Cota lui Atletico nu e foarte apetisantă, aşa că fie alegeţi Atletico -1 la 1.45 – 1.5, fie mergeţi pe Over 2.25 la 1.83 -1.86. Mai interesant mi se pare la cornere: Atletico -3 la aproximativ 1.8 – 1.85 ar trebui să iasă fără probleme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.