Masha, Masha…

0

I take full responsibility… Ăsta e firul roşu al declaraţiei oferite de Maria Sharapova după ce a fost notificată de WADA, via ITF, că a picat testul anti-doping de la Australian Open 2016.

Fata zice că lua substanţa respectivă de vreo 10 ani şi doar faptul că WADA a schimbat lista de substanţe interzise de la 1 ianuarie a făcut ca ea să intre în ilegalitate.

Meldonium e pe lista substanţelor interzise, anunţată în 29 septembrie 2015 şi intrată în vigoare de la 1 ianuarie 2016. Întrebarea simplă pe care mi-o pun – chiar nimeni, nici ea, nici doctorul care i-a prescris reţeta, nici managerul, nici copilul de mingi nu a citit lista aia? Nu l-a întrebat nimeni pe medicul cu pricina dacă nu cumva, ceva, orice, ar putea fi în neregulă?

Şi aici mă întorc la acel fir roşu: I take full responsibility. Normal că tu eşti responsabilă pentru ce bagi în tine. Dar de ce oare trebuie să repeţi de câteva ori acest lucru? Urmăriţi primul răspuns. Ah… şi poate am ratat eu informaţia: mai ia medicamentul respectiv?

Şi mai rădea lumea de medicul delegaţiei României de la Olimpiada Sidney 2000. Andreea Răducanu şi nurofenul ei…

Într-o notă mai pozitivă: pentru toţi cei care i-aţi trimis mailuri Mashei – acum aveţi confirmarea că fata nu îşi prea citeşte mailul. Nimic personal cu voi 🙂

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.