Ziua 16 – Champions League 2015-2016: Dinamo Kiev vs Manchester City

0

Dinamo Kiev vs Manchester City

În aşteptarea lui Guardiola, cetăţenii mai fac o încercare în Champions League. Oricum, de data asta au ajuns mult mai departe decât erau obişnuiţi.

Echipele

Rebrov are doar o problemă majoră de lot – Rybka, care e accidentat. Antunes e suspendat dar în rest sunt toţi disponibili. Primul meci oficial al ucrainienilor – greu de estimat forma lor actuală. În grupe au fost invincibili pe teren propriu deşi pe acolo au trecut Porto şi Chelsea.

Pellegrini nu se poate baza pe o listă întreagă de jucători Nasri, Navas, De Bruyne, Fabian Delph, Sagna şi Bony. Dar şi-a odihnit titularii în meciul cu Chelsea aşa că e pregătit.

Pronostic

Şi aici aş merge pe favorită. Manchester City are forţa necesară unei victorii lejere în faţa ucrainienilor. Doar că de prea multe ori, în această competiţie, City s-a aflat într-o astfel de poziţie şi au ratat. De aceea sunt un pic circumspect referitor la victorie şi mai degrabă aş merge pe goluri marcate. Dacă le iese jocul, ucrainienii o pot băga în aţe (defensiva lui City e orice numai de încredere nu). Dacă nu le merge jocul atunci pot lua mai multe – englezii vor sări cu crampoanele pe ei pentru a face istorie. Cât pot şi ei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.