Ziua 16 – Champions League 2015-2016: PSV vs Atletico Madrid

0

După regalul de aseară ne refacem cu două partide mai lejere.

PSV vs Atletico Madrid

PSV este una dintre performerele fazei grupelor, ieşind pe locul II în B, înaintea lui Manchester United. Atletico şi-a câştigat lejer grupa în faţa Benficăi.

Echipele

PSV e fără de Jong (Luuk) dar în rest au la dispoziţie toată trupa. Cu excepţia unei înfrângeri în cupă, PSV a mers ceas din octombrie încoace: 3 egaluri şi 17 victorii. Cu alte cuvinte, pe val – la nivelul lor. De reţinut: în această ediţie de Champions League au 3 victorii din 3 meciuri pe teren propriu.

Atletico nu are probleme recente de lot (Thiago şi Carrasco lipsesc). Forma recentă este una oscilantă, cu toate acestea stau peste Real Madrid cu un punct dar la mare distanţă de Barcelona. În grupă au primit doar un gol în deplasare dar nici trupele pe care le-au întâlnit nu erau din categoria “maşini de gol”.

Meciul

Un meci strâns ne aşteaptă: PSV va încerca să ţină poarta închisă, Atletico – poate – va încerca golul în deplasare. Cred că mai multe vom vedea în retur.

Pronostic

În mod normal înclin spre o victorie a spaniolilor. Stilul practicat de Simeone va pune multe probleme celor de la PSV, pentru că de data asta olandezii vor fi nevoiţi să atace – în grupe au scos rezultate bune când au suportat presiunea şi au lovit pe contraatac. Şi nu cred că Atletico va dori să pună piciorul pe meci – pur şi simplu nu le convine. PSV under 1 ar fi o altă idee – nu cred că olandezii au forţă ofensivă pentru 2 goluri în poarta lui Atletico.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.