#Tenis: ponturile zilei de 17 iunie 2015

0

[su_pullquote align=”right”]Să sperăm că obţinem şi azi un procentaj la fel de bun ca cele obţinute în ultimele zile şi să menţinem media constantă. În acest moment lucrurile stau cam aşa: Câştigate/Pierdute/Anulate 28 / 9 / 2
şi un eventual profit de +111.3.[/su_pullquote]

Guestpost by Forumul Pariorului Maniac.

Dacă e tenis înseamnă că avem cu ce vă delecta şi azi. Dacă e tenis pe iarbă, înseamnă că alegerea ponturilor nu a fost atât de dificilă pentru mine în acest moment pentru că îmi face o deosebită plăcere să filtrez meciurile zilei şi să scot în evidenţă doar ceea ce merită jucat.

Alegerile zilei de 17 iunie din tenis se opresc la turneele de la Halle, Londra şi foarte puţin pe iarba de la Birmingham.

Aşadar, să îi dăm drumul:

Rojer J. / Tecău H. v Brown D. / Struff J-L. Rojer/Tecău câştigă primul set şi meciul @ 1.50

Ţinând cont că avem 1.33 la victorie simplă, pariul dublu la cotă de 1.50 reprezintă o cotă foarte interesantă ca opţiune pentru meciul de aici. Rojer/Tecău şi-au revizuit jocul şi după cum spuneam zilele trecute, încep să lege în teren legături ce vor fi utile la Wimbledon. Au început cu un 2-0 la Halle împotriva unui servant periculos (Berdych) însă acest lucru nu denotă încrederea şi consolidarea pe care încă le mai construiesc cei doi (cred eu) în acest moment. Este un cuplu de tenis la dublu care promite mult şi cred că Brown/Struff nu îi pot împiedica să avanseze în turneu.

Jankovic v DellAcqua 1 @ 1.50

E ceva mai complicat să prezici la fete ce se întâmplă însă uneori lucrurile par atât de clare statistic încât e greu să stai departe de aceste pariuri. Iată un caz aparte. Jankovic are 4-0 la întâlniri directe cu adversara sa şi nu văd unde ar putea să se strecoare loc pentru o greşeală şi să strângă şi Casey o victorie.

Avem, ce e drept, o retragere din turneu a lui DellAcqua pe iarbă în 2012 însă nu cred că dacă rămânea în teren nu o învingea Jankovic. Ce e mai dur este faptul că Jankovic a învins-o numai la 0 pe adversara sa şi în acest moment pare să se bucure de un joc solid pe iarbă lucru care îmi spune că tenisul său este peste cel practicat de Casey. Slabe şanse măcar la un set însă este de preferat să jucăm precaut. Pentru moment aleg victorie simplă însă mă gândesc şi la un pariu combinat pentru că avem o cotă de 1.80 la pariul “Jankovic câştigă primul set şi meciul” ce este greu de refuzat.

Zverev v Karlovic Karlovic câştigă primul set şi meciul @ 1.59

Zverev deja a produs o surpriză când l-a învins pe Nieminen şi pur şi simplu nu mai văd de unde ar fi capabil să mai scoată una. Karlovic nu pare extrem de sigur pe el mai mult prin letargia pe care o prezintă în meci însă nu vă lăsaţi înşelaţi, încă are un serviciu extrem de puternic şi acest serviciu face diferenţa pe o suprafaţă rapidă precum iarba.

Tenisul practicat de Ivo poate că nu e cel mai eficient dar pare a fi unul destul de sigur pentru a trece de astfel de jucători fără a ne face griji prea multe. Mă repet, Zverev cred ca şi-a consumat toate armele şi ar cam fi momentul pentru Ivo să mai câştige şi cu 2-0 chiar dacă include şi tie break în această ecuaţie. De urmărit şi statistic pentru moment ce număr de aşi produce Karlovic in acest meci.

Federer v Gulbis Gulbis +4.5 @ 1.90

Gulbis pe unde s-a jucat cu Federer i-a luat câte un set! Nu sunt mulţi jucători capabili să facă acest lucru împotriva marelui Federer însă Gulbis o face. Şi nu vorbim aici de 1-2 meciuri, sunt deja 4 întâlniri directe şi tenisul dintre cei doi a cunoscut diverse suprafeţe (ce e drept, mai puţin iarba, din păcate). O să fie interesant pentru ca Gulbis pleacă din postura de victimă sigură şi nu zic că nu o să fie victimă, însă un 6-4, 6-4 nu e de refuzat aici. Poate avem parte şi de tie break şi ne calmează apele încă de la început.
Precauţie maximă totuşi, cei care mizează mult să aleagă alte meciuri pentru că este totuşi Federer şi nu se ştie când găseşte o zi mare. Pentru mai multă precauţie există şi Gulbis +5 la cota de 1.60!

Anderson v Wawrinka Peste 23 game-uri @ 1.81

Anderson cu Wawrinka în general ştiu să îşi dispute meciurile şi vedem mai mereu spectacol. Însă tenisul se mută aici pe iarbă şi Anderson devine mai periculos decât în mod normal pentru că este o suprafaţă care încurajează serviciul tare şi precis, iar Kevin beneficiază de aşa ceva! Wawrinka este totuşi un jucător de top care va găsi o cale să se impună însă va trebui să muncească mult pentru aceasta realizare. Ce am observat în general la Wawa este faptul ca preferă să piardă uneori un set în astfel de meciuri pentru a regla pe final jocul şi pentru a câştiga mai cert partida în setul 3.
Nu este o regulă totuşi!

Nu e exclus să vedem 3 seturi aici şi nu e exclus deloc să vedem tie break, însa pentru siguranţă am ales linia limită de 23 care simulează handicapul asiatic (la fix 23 de game-uri pariul este void, adică primeşte cotă 1.00).

Gasquet v Raonic Gasquet +1.5 @ 1.72

Raonic a mai scos un francez de la această competiţie însă s-a chinuit ceva vreme până a realizat acest aspect. Şi tenisul practicat de Chardy nu e nici pe departe la fel de eficient precum cel practicat de Gasquet, jucător care s-a impus cu 2-0 in primul tur şi care aşteaptă meciul de azi pentru a arata ce poate.

Raonic este ceva mai tânăr decat Richard însă susţin cu tărie experienţa împotriva vârstei. În tenis chiar contează acest aspect şi consider că Gasquet este copt din punct de vedere mental pentru a-şi rezerva toate atuurile pe care le are într-un duel de asemenea natură. Raonic este un servant incredibil şi probabil va duce un număr mare de aşi în această confruntare, însă tocmai vârsta sa este aspectul care ma face să cred că va face şi greseli pe care francezul le va penaliza instant.

De ce aleg handicap şi nu total de game-uri peste? Pai e simplu, mă gândesc că poate să fie, de ce nu, 2-0 pentru Gasquet!

Las pe Dolgopolov spre argumentarea voastră însă consider că victoria la cota de 1.44 este un pariu solid al zilei.

[su_service title=”Concurs Wimbledon” icon=”icon: hand-o-right”]Nu uitaţi de concursul nostrum pentru Wimbledon la care vă puteţi înscrie aici: Concurs[/su_service]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.