Pe repede înainte

0

Lipovan face o trecere în revistă a noului sistem competiţional şi, din ce citesc, nu îi place mai nimic. Adevărul e că nu e mai nimic de plăcut – doar reducerea numărului de participante, cu care sunt de acord. Iar aberaţia cu 0.5 puncte e de colecţie 🙂 “Ţintarul” viitorului sezon îl aveţi aici.

Messi și Argentina, o poveste de amor cu  multe serpentine, dintre un fotbalist care nu a uitat niciodată unde își are rădăcinile și o țară care a fost subjugată total și timp de mulți ani de colericul Diego Armando Maradona.”  Un articol pe tikitaka.ro despre “del Mejor” şi relaţia lui cu Argentina.

– “Ecclestone confirmed to The Times on Tuesday evening that “three or four” bidders had emerged to open talks with Donald Mackenzie, chairman of CVC Capital Partners, F1’s largest shareholders“. Cinci miliarde de euro ar fi suma spre care se duce licitaţia, cu un investitor din Qatar plus proprietarul unei echipe din NFL (Miami Dolphins) în pole-position. F1 încă vinde.

– şi, Rusia are probleme: după ce Dinamo Moscova a fost exclusă din UEL (din motive de FFP, pentru 4 sezoane – deci e groasă) se aude pe la colţuri că don Fabio va fi demis / îşi va da demisia din funcţia de selecţioner al naţionalei. Tot din motive de bani, se pare, chestia cu înfrângerea în faţa Austriei fiind scuza perfectă. Dar nu-i nimic, tragerea la sorţi pentru WC2018 se ţine şi invitat de seamă este nea BLATter. Să curgă vodka, să vină caviarul!

Previous article50 milioane e prea puţin
Next article#CopaAmerica2015 / avem finala
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.