Das #Comeback

0

Ăsta e cuvântul care le tot trece prin faţa ochilor celor de la Bayern Munchen (n-am idee ce trece prin faţa ochilor lui Pep, probabil ceva de arborele genealogic al domnului Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt).

Însă 3-0 e mult de întors, mai ales că îţi vine piticul atomic, secondat de mai puberii (în ale fotbalului) Suarez şi Neymar.

Barca e injury free pe când la Bayern lista e iarăşi lungă, la fel de lungă ca acum o săptămână.

Problema nemţilor e că – dincolo de lipsa lui Robben sau a lui Ribery – defensiva lor a devenit ceva asemănător cu cel mai cunoscut produs al vecinilor de la sud (şi nu mă refer la ciocolată sau ceasuri): 7 goluri în ultimele 4 meciuri  – asta e defensivă de mijlocul Liga 1, nu de champ of Bundesliga. Adăugăm atacul flamboaint, cu doar un gol (unul!) în ultimele 4 meciuri şi cred că avem tabloul perfect al crizei prin care trece Bayern.

Inevitabil au apărut problemele interne, semn că oricât de galonat şi pe val a venit Pep, “înşurubarea” lui în vestiar e departe de a fi una de durată.

Diseară suporterii lui Bayern mizează din nou pe Muller – ar cam trebui să facă ceva din găurile lăsate în spate de Iniesta; pe Lewa, care ar cam trebui să îi ia la subsuoară pe Mascherano şi Pique şi … pe Pep.

Arde tare la orgoliu acel 3-0 (nu mai zic ce fericire e pe ăia care spun că şi Flocea ar fi luat Champions League cu Barcelona lui Messi) şi în mod normal ar trebui să vedem reacţia. Aglomerează? Directiva Jupp?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.