Prima victorie pentru Real în faţa lui Atletico?

0

După relaxantul (pentru cei ce şi-au pus economiile de o viaţă pe Bayern) măcel administrat de bavarezi celor din Porto ne pregătim pentru o seară în care vom afla dacă constelaţia lactatică de pe Bernabeu e în stare – măcar odată în 8 meciuri – să trântească Atletico.

Real Madrid v Atletico

Nu e panică man! – par să strige suporterii Madridului către Cristiano Ronaldo. Dar numai balonaşul de aur ştie căt de greu atârnă lipsa lui Modrici şi Marcelo în acest meci. Unde mai pui ca nici Bale şi nici Benzema nu se schimba în echipamentul de joc. De la Atletico lipseşte doar Suarez.

Realul a dominat o bună bucată din meciul tur dar a terminat în corzi, cu Atletico la un pas de gol. Cam acelaşi fel de meci ne aşteaptă şi diseară – cu menţiunea că de data asta mijlocul lui Real este mai subţire şi cred că va pierde lupta cu mai experimentaţii lui Simeone.

E meci mare – aşa că nu vă aşteptaţi ca Ronaldo să facă ceva cu adevărat memorabil. Mai degrabă voi sta cu ochii pe Chicharito – e tipul de meci care îi poate aduce un transfer în vară.

Orice cotă peste 2.15 pe Atletico to Qualify merită încercată.

Monaco v Juventus

Plictiseală mare se prefigurează aici. Cred că ne vom aminti cu plăcere de meciul tur…

Până la urmă Vidal intră titular pentru Juve. Fără Pogba şi Caceres. Monaco are o singură problemă, Bakayoko.

Turul a fost dominat teritorial de Juve dar ocaziile au fost mai multe pentru Monaco. Başca, au tras acelaşi număr de şuturi pe poartă. De nu era miopia clară a domnului arbitru am fi bifat un 0-0 muncit. Aşa, a ieşit de un 1-0 oarecum norocos dar foarte important pentru Juve. Prima şansă e la italieni dar nu i-aş scoate de tot din cărţi pe francezi: au trupa şi ştiinţa jocului să dea un 1-0. Şi apoi în prelungiri…

(sursă foto latestsonsport.com)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.