#FRF: Unanimitate în insolvenţă

0

Unanimitate-FRFUn consens general, o atmosferă propice marii performanţe, uniţi în cuget şi simţiri.

Unanimitate e cuvântul care bântuie astăzi sedinţele FRF. Nu e nimeni împotrivă, nimeni nu are ceva de obiectat, nimeni nu se abţine.

Există totuşi o nuanţă: nu întotdeauna “Aprobă cu unanimitate de voturi” ci, uneori, “Cu unanimitate de voturi aprobă” – aşa… pentru diversitate 🙂

Altfel, mă uit cu câtă seninătate ne spune Răzvan Burleanu că: “Ştiu că există voci care solicită retrogradarea, dar gândiţi-vă ce ar fi însemnat să introducem acest sistem de retrogradare, cu câte echipe ne-am fi desfăşurat activitatea la nivelul Ligii I

Bun aşa. Mai e puţin şi vom ajunge la “Liga 1 Insolventa”, sponsor principal “Solventul S.A.”. Slogan: “Solvent pentru Insolventă”

Iar găselniţa cu depunctarea e frecţie la picior de lemn şi intră în coliziune cu termenul de fair-play. Pentru că nu e “fair” ca pe la jumatea campionatului să îţi declari insolvenţa dar să beneficiezi în continuare de drepturile de transmisie tv, expunere media (tv, net, print), statut de echipă de prima ligă, etc în aceeaşi măsură cu unul care ştie şi îşi poate chivernisi bănuţii.

Toarşu preşedinte uită că FRF e responsabilă pentru fotbalul românesc în ansamblu şi nu pentru “cu câte echipe ne-am fi desfăşurat activitatea la nivelul Ligii 1“. Că o fi de un snop, că o fi de un mănunchi, asta e treaba LPF.

S-a dus în p____ m_____ ditamai programul de “guvernanţă sportivă”!

Previous article#UCL optimi: sesiunea a doua
Next articleCea mai bună apărare din #UCL are examen pe Emirates
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.