Înainte de logout – 6 noiembrie

0

– se pare că e cam gata cu Anfield – cu numele oficial, adică. John W Henry a tras o fugă până în ţările calde de unde speră (speculează cei de la The Guardian) să se întoarcă cu un contract de sponsorizare pentru reconstrucţia stadionului (unei părţi din el). Sunt tare curios ce va urma, dacă acest lucru se va înfăptui. Altfel, drăguţă colega de scaun.

– Pellegrini has admitted his side are suffering a “crisis of confidence” – o fi, nu zic nu. Da’ parcă aş denumi-o “criză de Champions League”. Cum dau de competiţia asta, cum cei de la City îşi dau cu stângul în dreptul. Şi nu mai e o întâmplare. Iar propoziţia de mai jos…

 

 

– chit că probabil nu au nici o legătură între ele, cele două pastile cu FRF (1 şi 2) m-au făcut să mă gândesc la acest început de domnie a lui Burleanu. Şi mi se pare că ilustrează perfect cam ce s-a tot întâmplat de la preluare şi până acum. Management defectuos, după ureche, hei rupist şi la ce-o ieşi. Păi asta să însemne în realitate “buna guvernanţă”?

– frumoasă sârboaica, nimic de zis dar parcă e cam trasă de păr povestea.

-şi da, azi 6 noiembrie, Manchester United a făcut cel mai bun transfer din întreaga istorie a clubului. (ok, în 1986 🙂 )

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.