La prima cafea – 28 octombrie

2

FIFA a făcut lista de candidaţi pentru Ballon d’Or 2014. 23 de nume, care mai de care mai interesant. La o primă privire vedem că Luis Suarez nu este nominalizat (o muşcătură la vremea ei…) dar mai important: nici un jucător englez şi, de asemenea, nici un jucător italian pe listă. Crunte vremuri pentru cele două federaţii! Germanii conduc cu 6, urmaţi de argentinieni cu 3.

– rămânem la aur: lista antrenorilor nominalizaţi a fost şi ea terminată şi publicată – o singură nedumerire: ce caută Klinsmann acolo? – şi, de asemeni, vineri a apărut şi lista fetelor.

Bulova şi Van Gaal au pus mână de la mână şi i-au premiat pe jucătorii lui Manchester United cu câte un ceas. Dacă tot au marcat în prelungiri…

– până să se joace meciuri de EPL în US iată că NFL se extinde în insulă: două meciuri până acum, unul luna viitoare şi deja s-a hotărât ca în 2015 să se joace alte trei.

– Ştefan Beldie s-a uitat la meciurile din Liga 1 şi el zice că a fost o etapă remarcabilă.

2 COMMENTS

    • 🙂 Esti generos in aprecieri. Oricum, cred ca e bine ca cineva sa faca un rezumat util al etapei de Liga 1 – altceva decat “SENZATIONAL”, CLICK AICI”, etc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.