Înainte de logout – 13 octombrie

0

Roger Federer a câştigat la Shanghai şi e pe val: la mai puţin de 1000 de puncte în spatele lui Nole, cu un turneu în mânecă şi înfruntarea decisivă la Paris. Şi zicea că joacă din plăcere, fără să-şi mai dorească performanţă neapărat… Despre cum s-a schimbat Fedex, într-un articol excelent (ca-ntotdeauna) pe treizecizero.

– tăios ca briciul lui Occam este articolul lui Matei Udrea. Ia: “Ceea ce îmi doresc acum e să avem posibilitatea să jucăm tot cu tribunele pline. Sper să nu primim o sancţiune.” De făcut, când facem ceva?

– mergem mai departe cu un “Ciupiţurcă, bozgorimea şi fiorul naţional“. Fragment: “O ţară cu mîna întinsă, cerşind un strop de fotbal”. Asta ar trebui scris pe coperta următorului program de meci. Însă pentru aşa ceva, cei care se ocupă de protocolul naţionalei ar trebui să aibă o autoironie de care nu pot fi totuşi suspectaţi.”

Tolo se ia de Burleanu şi zău dacă greşeşte: “Răzvan Burleanu a venit în fotbal de un an de zile și nu are nici un pic de răbdare să-l înțeleagă. Plasat între cei 2.000 de invitați FRF din tribuna VIP, vorba lui Ovidiu Ioanițoaia, “după 40 de ani de cînd scriu despre fotbal, am recunoscut vreo trei oameni de la tribuna oficială”, Burleanu plutește pe coaja de bezea a realității, ca pe niște nori dulci.”

(foto de pe gsp)

Previous articlePiţi norocosul
Next articleLa prima cafea – 14 octombrie
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.