Unii pleacă, alţii rămân

0

– oricum considerat intermar, Tim Sherwood a fost eliberat de plăcuta sarcină de a fi managerul lui Spurs. Imediat a apărut şi o statistică ce îl plasează lejer pe primul loc la procentaj victorii (69,1% faţă de 63% -AVB, locul II). Şi ce zice omul e foarte adevărat şi dureros pentru alde Levy: (…)“overhyped” expectation that the club should challenging for the Premier League top four this season was “impossible” to achieve.

– cum fata de la departamentul “contracte” nu îi mai răspunde la telefon, Rio Ferdinand a decis că e mai bine să nu mai sune. După 12 ani la United, cel mai scump fundaş la vremea lui, a hotărât să plece în altă parte. 12 ani fantastici pentru el, pentru United, plini de trofee (455 meciuri, 6 Premier Leagues,1 Champions League, 1 Club World Championship, 5 Community Shields, 2 League Cups). Îmi este greu să cred că agreează o mutare în afara Angliei, aşa că cel mai probabil – dacă QPR reuşeşte să promoveze – va fi jucătorul lui ‘Arry.

– “It is the end. I know I’m going to be leaving,” zise Joleon Lescott. Adus de Mancini de la Everton, pe vremea când italianul clădea blocul motor al lui City, Lescott pleacă de la City cu două titluri în buzunar. Probabil că West Ham îl va oferta şi acum, aşa cum a mai făcut-o şi vara trecută.

– altfel, nea John Terry a mai prins un an de contract la Chelsea, poate şi datorită celui ce a fost “instrumental for me the last season”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.