Răzvan Burleanu – depozitarul

0

Ca să îl parafrazez un pic pe Crin, după alegerile de ieri de la FRF, Răzvan Burleanu a devenit depozitarul speranţelor majorităţii microbiştilor din România.

Apărut oarecum din neant – cine ştia acum un an că există o federaţie de minifotbal şi că suntem cvadrupli campioni europeni? – “minicandidatul” a fructificat pe turnantă şansa apărută odată cu condamnarea lui Gică Popescu (la fructificare intră şi manevrele cu Puşcaş şi Chivorchian) şi a devenit preşedintele FRF.

De acum mingea e la el şi e de văzut ce ştie să facă cu ea. Auspiciile sunt bune, capitalul de încredere maxim, dar:

– mai toată presa sportivă a fost luată cumva prin surprindere de alegerea lui Burleanu. Să fie prostie sau presarii aveau simpatii (interese) clare în zona lui Avram şi/sau Chivorchian? Burleanu va avea un meci greu cu presa deşi i-a periat imediat după alegeri.

– cum şi de unde până unde a apărut această alianţă cu Chivorchian? Efectul e clar, Chivorchian secretar general şi Burleanu preşedinte, dar e adevărat că s-a bătut palma cu mult înainte sau a fost o alianţă de conjuctură?

– încă nu am auzit nimic de demisia lui Kassai dar l-am văzut foarte prezent pe Sandu la prima conferinţă de presă. Unii spun că Burleanu a înghiţit peste noapte câteva manuale de diplomaţie. Aşa să fie?

– cu mâna pe clanţă, Sandu s-a făcut preşedinte onorific, şi-a tras rentă de nabab, secretară, maşină, etaj de clădire. L-a tras alături de el şi pe Mitică. În condiţiile în care oamenii ăştia doi au făcut praf şi pulbere fotbalul din România, să vedem cum va acţiona noul preşedinte FRF. Pentru că nu-i aşa, prost nu e cel care cere, ci cel care dă.

Programul e aici şi îl vom urmări.

Razvan Burleanu presedinte FRF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.