Până să înceapă

0

… singurul meci cu o oarecare miză din returul sferturilor UCL:

– veste proastă pentru trişori: testul antidoping de 1000 de ori mai sensibil tocmai intră la verificări. O rază de speranţă mai este: “The new method wouldn’t work for blood doping, nor would it detect human growth hormone, said the researchers“. E bine.

– povestea o ştiţi (şi dacă nu – aveţi un filmuleţ aici): Qatar-ul pare că a făcut tot ce trebuie pentru a câştiga organizarea World Cup. Ghinionul lor este că nişte plăţi făcute către binecunoscutul Warner au atras atenţia FBI. Care a pornit o anchetă. Care nu se ştie unde se va opri. Haios este că cică o bancă din Insulele Cayman ar fi refuzat să tranzacţioneze bănuţii şi aşa s-a ajuns la transferuri prin banci americane. Professional services between 2005 and 2010: 1.2 milioane de dolari.

Mai nou face şi FIFA o anchetă. Da, cum să nu.

– Iar vine vorba despre Sandro Rosell şi ale lui afaceri cât a fost prezident la Barca. Acum e vorba de transferul lui Villa care ba e 40 de milioane, ba 50. Neymar, Villa cu transferurile, Messi cu dositul banilor … am impresia că Barca se pregăteşte de o variantă spaniolă pentru #dosarulTransferurilor.

iar devine CR7 trist?

– ca de la portar la portar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.