Atletico şi Bayern

0

Astea două au trecut şi formal în sferturile Champions League după meciurile de aseară. Diseară vor semna condica PSG şi, probabil, Barcelona.

Bayern v Arsenal

Cu o lungă şi solidă tradiţie în feştelitul unor anumite meciuri, Bayern Munchen s-a dedat aseară la un joc de tipul “hai să treacă şi aceste 90 de minute”. Ceva lejer, de primăvară. Dar dacă la Bayern vorbim de “putinţă ar fi, voinţă mai puţin”, la Arsenal vedem clar opusul. Ar fi vrut Arsene să îi râdă în nas lui Robben, dar cum pe Ozil l-au po(l)didit amintirile din ţara mamă iar Ox nu e chiar a match decider, a rămas pe data viitoare. Totuşi, ca să nu rămână cu vreun scuipat dator, Arsene şi-a reiterat frustrarea de după primul meci numai că de data asta în horă s-a prins şi Cheloo (altul care nu vrea să rămână dator) cu un miştocăresc from a big manager you expect a little bit more”.

Atletico Madrid v AC Milan

Cu o apărare tip şvaiţer uscat şi crăpat nu prea poţi spera la sferturi de UCL. Asta a fost problema lui Milan şi din păcate pentru ei nu a fost singura: “why never me” a devenit un balast pentru Milan (cel mai slab om de pe teren, aseară) şi aşa a rămas ca bătrânul Kaka să mai spele din ruşine. Cert e că pentru vreo 10 – 12 minute Milanul a sperat că poate întoarce meciul. Atât.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.