Cele mai bune fete

0

Profitând de turul american al lui Chelsea (şi de lipsa lui Terry), UEFA organizează diseară, pe Stamford Bridge, finala UEFA Women’s Champions League.

Combatantele sunt Olympique Lyon şi Wolfsburg. De altfel, OL vs o echipă germană e laitmotivul ultimelor 3 finale (4 cu cea de diseară). Până acum Lyon a luat 2 din 3 şi e favorită maximă pentru a face tripla, în faţa mai micilor vedete de la Wolfsburg.

OL intră în meci pe cai mari: în actuala ediţie de UCL a luat doar 1 (unul!) gol, în returul semifinalei cu Juvisy! Inutil de spus că are 8 victorii din 8 meciuri jucate, nici una la mai puţin de două goluri diferenţă.

Wolfsburg nu stă aşa de bine la goluri primite dar şi ele au mărşaluit până în finală, cu 7 victorii şi doar un egal.

Ce îmi place mie la fotbalul feminin: fetelor nu prea le place egalul. Nu accepta remiza ca rezultat al meciului, cineva trebuie să fie învingătoare. Asta da mentalitate, iar echipele din seara asta nu fac excepţie: Wolfsburg nu a mai făcut un egal de 19 meciuri iar OL (ţineţi-vă bine!) de 42 de meciuri!

Altfel, observăm cu uşurinţă că la fotbal în finala celei mai prestigioase competiţii, avem trei echipe germane (două la masculin, una la feminin). Dominare totală.

Eu zic că va fi un meci agreabil şi dacă nu sunteţi vreun fan al lui Hoffe sau vă interesează mai puţin de soarta lui Rednic la Standard, merită să daţi pe Eurosport de la 21.30.

În avanpremieră, câteva dintre “gladiatoarele care se vor înfrunta diseară pe SB, cu Seligna Wagner cu tot:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.