Să haşuraţi bine

0

Din păcate pentru întreaga suflare stelistă, sfaturile MG-ului au fost ignorate sau, uneori, puse prea zelos în practică. Aşa că steliştii pleacă de la Amsterdam şi bătuţi şi cu jucători suspendaţi, ceea ce a dus “Steaua to qualify” la un 6.2 cu perspective de 12-13.

Steaua a început slab şi prost, în ton cu adversarii lor. Numai că olandezii şi-au adus aminte de boaba pe care le-au băgat-o celor de la Feyenoord şi au zis că merge şi aici. Şi a mers. Ai noştri s-au buricat niţel dar imediat după pauză au mai luat una şi de atunci lucrurile s-au clarificat. Steaua a alergat după un gol, olandezii l-au aşteptat pe cel de 3-0. Steaua a ratat câteva ocazii (“m-a atins puţin dar dacă arbitrul nu a dat penalty…”), Ajax a schimbat în treaptă inferioară şi uite aşa am ajuns la leit-motivul “las că îi prindem ca pe Valencia şi ne calificăm”. Da’ tibia lui Cristea unde ar fi?

Oricum, cred că în acest moment mercurialul din Pipera e în reorganizare – nu ştiu dacă mai poţi cere 15-17 “meleoane dă euro” pe un fundaş central care nu sare în propriul careu sau – mai crunt – se apără cu faţa la poarta lui.

Iar despre legenda urbană – ce bine a jucat Popa aka motoreta, sigur îl iau ăştia de la Ajax – aş fi vrut să fac un printscreen din app cu numărul de pase dar Alex a făcut o treabă mult mai bună.

Ceva mai la sud, trupa portughezului discret s-a bazat mai mult pe număr şi mai puţin pe calitate. Trei fundaşi centrali de meserie, trei de bandă, doi mijlocaşi defensivi –  şi Sorinaccio ar roşi să vadă autobaza asta. Milito s-a rupt şi părea că jumătate de treabă era gata. Două contra-atacuri de manual, cu Palacio la capăt de linie şi probabil în Gruia se discută de formula 1-10-0-0, formulă care ar putea avea succes mai mare în retur.

Pe scurt: ZERO goluri marcate, ZERO puncte făcute.

Returul este peste o săptămână.

Previous articleHabemus UCL!
Next article16.02, ora 19.30: Dortmund vs Frankfurt
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.