‘I don’t want to say it, but if I have to …’

0

John Terry not guilty

Terry a fost declarat nevinovat în privinţa acuzaţiei că ar fi folosit înjurături cu tentă rasistă împotriva lui Anton Ferdinand. Întreaga poveste a început mai demult şi a fost motivul principal al demisiei lui Capello din funcţia de manager al naţionalei engleze.Procesul a durat foarte puţin (dacă e să ne luam după standardele noastre) şi se pare că s-a învîrtit în jurul citirii diverselor cuvinte de pe buzele lui Terry şi a argumentaţiilor uşor comice în care diversele înjurături au fost considerate (de ambele părţi) ca fiind ok, atâta timp cât nu se folosesc culori (la propriu) pentru a fi mai clar direcţionate. Ca să fiu mai exact:

“Cunt is fine,” Ferdinand said in his evidence,”but when someone brings your colour into it, it takes it to another level and it’s very hurtful”.

Aşa că acum, Capello poate să se considere răzbunat şi în măsură să bată obrazul celor de la federaţie pentru deposedarea lui Terry de banderola de căpitan şi, subsecvent, a lui de postul de manager al Angliei.Pe final, vă las cu procurorul: “So there are four fucks,” tallied up Penny as Terry gave evidence, “and three of them you attribute to Mr Ferdinand?”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.