Topping pentru Abramovic

0

Bătrânul Drogba, aflat la ultimul meci pentru Chelsea, reuşeşte să pună topping-ul pe cele aproximativ 2 miliarde investite de Abramovici de-a lungul anilor. Obsesia rusului, cerinţa lui către toţi antrenorii pe care i-a avut, s-a împlinit datorită unui interimar şi a găştii “30_şi”, a cărei parte a ales-o în scandalul din februarie.

Scurt:

– meciul a fost unul relativ subţire, în coordonatele aşteptate de toată lumea. Bayern a fost la pupitru tot meciul iar Chelsea a parcat autobuzul (/ele) – la fel, tot meciul.

– Chelsea a jucat mai slab defensiv decât a făcut-o în faţa Barcelonei. Şi totuşi, Bayern nu a reuşit să marcheze decât pe final prin Muller – MVP-ul nemţilor în opinia mea.

– bună găselniţa lui Di Matteo cu Bertrand în banda stângă – omul l-a acoperit foarte bine pe Ashley Cole.

– Gomez şi Robben au fost dezamăgirile meciului (şi olandezul nu neapărat pentru penalty-ul ratat).

– triunghiul Schweini – Kroos – Muller a funcţionat aproape perfect (trupa lui Bayern are viitor frumos). Ce folos, aripile şi vîrful au dormit în ghete.

Heynckes a văzut de mai multe ori finala de cupă pierdută cu Dortmund. Nici Contento, nici Lahm nu au prea urcat aşa că, pe de o parte nici Bayern nu a avut forţă mai mare în ofensivă, pe de altă parte nici Chelsea nu a avut posibilitatea unor contra atacuri. Bine… mai degrabă mă pui pe mine să manînc brocolli fiert decât pe Chelsea să atace.

– Drogba (ca pentru Abramovic) – prestaţie de referinţă. MVP-ul finalei.

Şi aici găsiţi o galerie foto de la finală.

Drogba Abramovich Champions League 2012
Drogba Abramovich si Champions League 2012

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.