Harry might be the man

0

Cu Pierce pe bancă şi cu cîteva absenţe mai importante, Anglia s-a cam împiedicat în faţa Olandei. Totuşi, un 2-3 cu echipa asta pe val nu e chiar ruşinos.

Odată cu meciul ăsta s-a cam încheiat şi mandatul lui Pierce. Cum următoarele amicale pe care Anglia le va juca vor fi abia la sfîrşitul lui mai, iar Alex Horne a fost destul de clar “We’ve got a list. Long, short…. there’s definitely a list. It’s a back-end-of-the-season decision for us. (…) we don’t want to interrupt anyone’s season“, îmi pare că deja ştim numele managerului care va conduce naţionala la EURO 2012.

Harry Redknapp va fi omul de la care toată suflarea microbistă din insulă (şi nu numai 🙂 ) aşteaptă ceva mai mult decît un sfert de finală. Ceva atu-uri are, jucători sunt ceva-ceva, hotelul e bun, vodka e premium, aşa că vreau să văd Anglia în semifinale.

Cine vrea, îl poate găsi pe Harry la un decent 1,5 (betfair). Interesant e că dacă îl scoatem pe Harry din ecuaţie şi presupunem că FA nu va merge la EURO cu un “secund”, primul pe listă e Jose Mourinho! Altfel, văd că SAF (250) e cam la aceeaşi cotă cu Beckham (300). Aşa… puteau să ma treacă şi pe mine 🙂

Harry Redknapp next England manager

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.