Vremea bătrînilor

0

În lipsa unor jucători mai de soi şi cu o listă lungă de accidentaţi, Sir Alex Ferguson l-a convins pe Paul Scholes să mai semneze pe o jumate de sezon pentru United. Debut glorios împotriva lui City, cu 71 de pase în 30 de minute şi o rată de succes de 97% (nici un jucător de la City nu a pasat de 71 de ori în întreg meciul!). Din păcate una dintre cele două pase greşite e “assist-ul” de la golul 2 🙂

Se pregăteşte Soljkaer? Nu de alta dar Radu m-a întrebat dacă nu cumva şi Eric the King ar mai avea ceva de spus pe teren. Asta dacă noua lui pasiune – candidatura la preşedinţia Franţei – îi va permite!

Mai la sud, la Londra, cam din aceleaşi motive, Arsene l-a convins pe Thierry Henry să semneze pentru vreo 2 luni cu Arsenal. La fel, debut de senzaţie cu golul care o trimite pe Arsenal mai departe în cupă. Flerul de mare atacant a rămas intact.

Şi acum mă gîndesc că dacă cei doi bătrînei au intrat şi au prestat la un nivel mult peste mai tinerii lor colegi, cam pe unde e nivelul actual al fotbalului britanic?

Paul Scholes redebut la Manchester United

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.