Animalele, măgarul cu urechi mici şi regele

3

Chiar mă miram că în timpul şi după această dublă tranşă de El Clasico lucrurile au fost cît de cît calme şi nu am mai avut parte de circul de anul trecut (bine, cu excepţia golănaşului de Pepe).

Ei, băieţii au zis să nu mă dezamăgească aşa că s-au pus pe treabă.

Xavi a mişcat primul şi i-a etichetat pe cei de la Real “nişte animale” care “nu ştiu să piardă”, etc într-o înregistrare a Barca TV.

Ca să nu se lase mai prejos, cei de la Real lovesc prin purtătorul de cuvînt al lui Mourinho: “However, a donkey with small ears and glasses is not all of a sudden a doctor, he’s still a donkey” – aluzie la faptul că Dani Alves şi-a făcut o operaţie estetică pentru micşorarea urechilor şi poartă ochelari cînd nu e pe teren.

Frumos, de mare angajament. Ca nişte adevăraţi rivali.

Oricum, chiar dacă adunăm şi urletele lui Mourinho către arbitru (din parcarea stadionului) îmi pare că dubla asta a fost mult mai liniştită faţă de ce am avut anul trecut. Hai băieţi, mai cu suflet, că ştiu că puteţi!

În ăst timp, piticul atomic devine primul fotbalist care apare pe coperta lui TIME. Din păcate pentru el, nu a prins chiar toate coperţile ediţiei din februarie, cea din USA titrînd “the power of (shyness)”. La o adică, nu e foarte departe de portretul lui Messi. Pe celelate ediţii – Europa, Asia şi South Pacific – cîştigătorul Ballon d’Or e supranumit “King Leo”.

The man!

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.