Nişte Frey-eri

6

Oţelul are vina de a fi campioana unui fotbal în cădere. Zise Mitran aseară, după ce speranţele lui Dorinel (“un punct ar fi bun pentru palmares”) au fost îngropate de nişte Frey-eri.

Din păcate, Oţelul devine singura echipă românească fără puncte în Champions League, o performanţă cu care Dorinel se poate mîndri. L-am văzut aseară la interviul de după meci şi în loc să o lase jos că măcăne, el îi dădea în continuu cu “cei care au spus vorbe grele despre această echipă“, “mai mult nu am putut” şi alte bazaconii. Pînă la urmă, cu astfel de antrenori, zero puncte e o performanţă.

Uh, şi cînd mă gîndesc că mîine e joi…

otelul galati vs basel 11_2011
Arbitrul arata spre tribune. Acolo unde ne este locul.

6 COMMENTS

  1. Se pare ca Galati-ul a spart si un alt record – de cinci meciuri fara altceva decat infrangere in CL pentru o echipa romaneasca. Steaua – eat your (sheep) heart out!

  2. “Una peste alta” – remarcabil atitudinea inzaghi-easca a lui Antal la golul 2. Apropos – ce de Park in grupa noastra!

    • Steaua are tot timpul sa recupereze recordul. Problema ei este sa se claseze undeva mai sus ca sa poata participa undeva. Ca Romania nu e Anglia sa joace locul 7 in Europa 🙂 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.