Să fie ultimul meci pentru Rafa?

0

Rubin Kazan vs FC Copenhaga: Revelaţia UCL de anul asta – danezii mei – merg in Rusia să îşi rezolve matematic calificarea. Un punct ar fi de ajuns. O victorie e oricînd binevenită. Rubin are doar şanse teoretice să mai prindă locul 2. La ruşi nu joacă Eduardo. La danezi Ottesen. Merg pe mîna danezilor.

Panathinaikos vs Barcelona: Cu şanse teoretice de a mai scoate ceva în competiţia asta, grecii primesc diseară trupa lui Guardiola. Trupă care în ultimile 11 deplasări in UCL are doar o singură victorie! Karagounis si Leto sunt indisponibili pentru greci. Barca e cu trupa completă. Nu cred să fie un 2 solist uşor de obţinut.

Rangers vs United: Şansele scoţienilor să prindă optimile sunt micuţe dar există. Spre deosebire de meciul tur, azi vor trebui să atace. Un egal îi trimite direct in EL. Manchester vine cu un fel de amestecătură între prima şi a doua echipă cu speranţa că vor tranşa calificarea aici. Rangers nu se bazeză pe Bougherra, Edu, Beattie şi Webster. La United e sigur out Valencia şi Owen. Rio şi Vidic au fost lăsaţi să se odihnească. În rest, doar SAF ştie ce mixtură de jucători va arunca în primul 11. Merg pe mîna moşului.

Valencia vs Bursaspor: Nu o fi Valencia în cea mai bună formă dar ăsta e meci de 1 solist.

Schalke vs Lyon: Situaţie complicată în grupa asta unde trei echipe au şanse reale să termine pe primul loc. Nemţii par în creştere de turaţie şi pornesc ca favoriţi diseară. Lyon e şi ea într-o oarecare creştere de formă însă nu foarte convingătoare. Absentul serii e Cris (Lyon), în rest trupe complete. Magath şi Raul ar trebui să fie îndeajuns.

Hapoel vs Benfica: Portughezii speră la un egal în partida de mai sus, situaţie in care ar trece pe locul II cu avantajul ultimului meci acasă. Asta în cazul în care se impun diseara în Israel. Şi nu văd de ce nu ar face-o. Ceva probleme de lot la israelieni – doar Cardoso pare a lipsi de la Benfica.

Rafa Benitez

Inter vs Twente: Cu Totenham peste ei şi cu Twente la doar 2 puncte în spate, Interul lui Rafa arată cum nu se poate mai prost. Daca mai adaug şi prestaţia mediocră din campionat mă gîndesc că ăsta ar putea fi ultimul meci al lui Rafa pe banca italienilor. Chivu, Milito, Obi, Coutinho, Samuel, Maicon, Sulley Muntari şi Julio Cesar lipsesc de la Inter. Olandezii sunt cu trupa completă şi au anunţat că vin pentru toate cele 3 puncte. Şi îi cred.

Tottenham vs Werder: Nemţii mai au doar şanse teoretice de a prinde EL dar spun că se vor agăţa de ele. Tottenham vrea să capitalizeze trendul bun pe care se află luînd cele 3 puncte şi odată cu ele, calificarea.  Defoe e în cărţi să prindă cîteva minute. În rest totul în regulă pentru Spurs. Silvestre, Arnautovic, Wesley, Claudio Pizarro, Clemens Fritz, Naldo, Sebastian Boenisch şi Tim Borowski fac din Werder o echipă decimată. Prea uşor pentru alde Bale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.