Ce ghete la ceafa merita!

0

Un uichend interesant de-a lungul si de-a latul Europei. “Balonul e rotund”, “de asta e frumos sportul cu balonul rotund”, etc – cred ca mai peste tot au aparut aceste formidabile ziceri de bine.

Anglia: Chelsea e in pas de defilare, Arsenal presteaza consistent, Tottenham resimte lipsa lui Defoe iar Manchester se umple de rahat primind 2 goluri in doua minute. Si alea de prelungire.

Italia: Inter e ca de obicei – chinuita si chinuitoare, Roma si-a luat sacosa mai mare sa care tot ce i-a dat Cagliari iar AC Milan s-a umplut de penibil cedand (la 0!) la mai mititica Cesena. Unde-s guralivii de acu’ cateva zile? Ca poate inca nu i-a anuntat nimeni care le e fisa postului…

Spania: Barcelona e inca in vacanta si il face antrenor cu CV pentru ligaI pe Esteban, Real a intrat in epoca 1-0 iar Valencia s-a scos tot cu 1-0 la modesta Santander. Greu meci au mai avut.

Germania: Schalke e varianta germana a lui Milan. De cand si-au tras atacanti de marca tot pe coaja goala o iau, Werder si cu Bayern s-a ametit intr-un meci fara cap si fara coada asa ca au ramas de mana in a doua jumatate a clasamentului.

Franta: cele trei reprezentante in UCL (OL, OM, Auxerre) au facut-o de oaie. Toate acasa, toate niste egaluri bashite.

Astea au fost prestatiile – de campionat – ale echipelor pe care le asteptam sa ne ofere spectacol marti si miercuri. Aferim bre!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.