UEFA Champions League – inainte de play-off

0

Inceput ieri (Anderlecht-TNS si H.Tel Aviv-Aktobe), returul ultimului tur de calificare in Champions League isi da azi obstescul sfarsit. Si odata cu el si preliminariile acestei competitii, cu toata salata ei de “campioane” de prin toate colturile Europei. Intram in play-off – de acum intra in scena si niste trupe mai serioase.

Anderlecht si Hapoel Tel Aviv au reusit la pas calificarea in play-off si, in opinia mea, si-au aranjat traseul in Europa League, pentru ca nu le vad trecand in grupele UCL.

Dintre toate meciurile de astazi m-as uita la Celtic cu Braga sa ii vad pe scotieni cu sange pe bocanc – desi sansele lor la calificare sunt mai mici decat ale mele la loto – si la PAOK cu Ajax sa vedem daca olandezii razbat mai departe. In rest liniste si pace, cu favoritele rundei deja aflate la adapostul unor rezultate bune/bunicele in tur.

Cat despre bravii nostri reprezentanti, as avea vreo doua cuvinte de spus. Vad ca majoritatea nu le dau nici o sansa, insa ma gandesc ca in tur, in fata unui stadion aproape gol, au reusit sa mearga la meci nul in 10 oameni (timp de aprox. 60 de minute!). O fi Zenit full de bani si cu jucatori buni (oare!?) dar sa nu uitam ca si ei sunt rusi! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.