Primele 5 pentru UEFA Champions League

0

Jumatatea tare a tabloului din play-off-ul Champions League isi joaca azi mansa decisiva. 5 meciuri, 10 aspirante la cash-ul si gloria UCL.

Sevilla vs Braga (0-1). Spaniolii joaca tare acasa dar nu cred ca meciul o sa fie asa de simplu pe cat o arata cotele. Portughezii au un minim avantaj de care or sa traga cu dintii, iar faptul ca deja au inceput sezonul e un avantaj. Mic, dar este.

Sampdoria vs Werder (1-3). Fara Ozil, nemtii au prestat excelent in meciul tur si puteau transa definitiv calificarea la 3-0. Pazzini mentine sperantele italienilor (aproape) intacte si daca ne uitam la macelul pe care Werder l-a luat cu Hoffenheim, pot zice ca o sa fie un meci interesant diseara.

Anderlecht vs Partizan (2-2). Sarbii au ratat de putin o victorie acasa care i-ar fi pus in postura de (usor) favoriti pentru calificare. In conditiile in care belgienii au intrat cu rezervele la meciul din campionat iar sarbii stiu ca orice gol primit ii cam scoate din cursa, ma astept la un meci strans (cum a fost si in tur – cu exceptia celor 12 minute in care s-au inscris golurile).

Hapoel vs Salzburg (3-2). Un meci cam fara probleme. Red Bull iti da aripi, dar nici chiar asa. Merg pe mana israelienilor.

Sheriff vs Basel (0-1). Meci bun facut de moldoveni in Elvetia dar nici Basel nu mai e ce parea a fi la un moment dat. Penalty-ul ratat in final ar putea sa ii coste pe elvetieni, desi mai uitandu-ma cate absente are Sheriff ma cam ia durerea de cap.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.