A fost de OVER

0

.. cu exceptia meciului din Israel. Goluri multe aseara in meciurile din UCL, suspans si cateva echipe cu pretentii scoase din cursa.

In ciuda celor care aveau incredere in rigoarea teutona, Werder s-a vazut condusa cu 3-0 pana in ultra prelungirile aratate de arbitru. Gol in 90+3, gol in 100  si Sampdoria va sparge seminte alaturi de (poate) una dintre reprezentantele ligii lui mitica.

Braga confirma si spulbera favorita caselor – Sevilla@1,29!! – cu un joc mult mai convingator decat acest 4-3. Partizan ii ingroapa pe arogantii de la Anderlecht, care dupa 2-2 din tur se si vedeau alaturi de Real. Sarbii au condus tot meciul si desi au trebuit sa traga la tinta pentru a merge mai departe, imi pare ca au meritat-o cu varf si indesat. In rest, la Sheriff s-a vazut ca nu au banca iar Red Bull nu a reusit sa ii incurce pe israelieni.

In concluzie primele 5 sunt: Werder, Partizan, Braga, Basel, Hapoel Tel Aviv. Pentru matineul din Europa League se incalzesc Sampdoria, Sevilla, Anderlecht, Sheriff si Salzburg. Si cand te gandesti ca dupa meciul de diseara una dintre Sparta Praga si Zilina v-a merge in grupe…

Previous articleCine isi trage partea leului
Next articleFast Forward – 25 august
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.