Pe Drogba il doare-n cot de mondiale

0

!UPDATE: sa vezi ca are dreptate Razvan…

Ziarul francez L’Equipe înaintează o ipoteză halucinantă, confom căreia, în ciuda gravei accidentări suferite la antebraţ în amicalul cu Japonia, 2-0, Didier Drogba va fi apt de joc în 10 zile!

“Atacantul ivorian şi-a rupt osul cubitus, al antebraţului, după un contact cu japonezul Tulio în minutul 19, iar medicii au decis azi, împreună cu jucătorul, ca acesta să se opereze. O intervenţie chirurgicală-minune îl va face apt de joc în 10 zile, urmînd să fie pregătit să intre chiar la meciul cu Portugalia, de pe 15 iunie!”, notează sursa citată.

Atacantul şi căpitanul naţionalei Coastei de Fildeş, Didier Drogba, şi-a fracturat antebraţul drept în timpul meciului amical disputat, vineri, cu Japonia, şi cel mai probabil va rata Cupa Mondială din Africa de Sud, care va debuta pe 11 iunie.

Drogba s-a accidentat în minutul 18 al partidei, în urma unei ciocniri cu japonezul Marcus Tulio Tanaka, el fiind transportat la un spital din Sion, unde s-a descoperit că şi-a fracturat osul cubitus de la mâna dreaptă.

După ce a fost examinat la spitalul din apropierea stadionului unde s-a desfăşurat meciul amical Coasta de Fildeş – Japonia (scor 2-0), atacantul formaţiei Chelsea a fost văzut ieşind din stabiliment având mâna dreaptă imobilizată, dar ascunsă sub haine.

“După testele medicale, jucătorul ne-a confirmat că nu va putea evolua la Cupa Mondială”, a precizat cotidianul francez L’Equipe.

Jucătorul campioanei României, Lacina Traore, ar putea fi chemat de selecţionerul Sven Goran Erikson pentru a-l înlocui pe atacantul lui Chelsea. Ceilalţi atacanţi din lotul Coastei de Fildeş sunt Seydou Doumbia, Aruna Dindane, Salomon Kalou şi Gervinho.

Ia şi video!

1 COMMENT

  1. Praf in ochi!!!
    S-au udat pemparsii cand si-a dat seama ca trebuie sa de piept cu formidabila defensiva a Coreei de Nord.
    Ma rog… Cu sau fara DrogDa (ca oponent), Nationala Coreei de Nord marsaluieste spre optimile WC2010.
    Tic-Tac.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.