Bere de Mondiale

0

La Eshowe, oraş din provincia Kwazulu-Natal din Africa de Sud, familia Chennels, deţinătoarea unei mici fabrici de bere, a lansat sortimentul ‘Zulu Blondă’, o bere care are ambiţia de a-i cuceri pe englezi pe durata Cupei Mondiale de fotbal 2010. ‘Este o bere uşoară, cu mult malţ, cu un uşor gust de fructe şi slab alcoolizată. Mi-au trebuit zece ani ca să găsesc un nume cu impact‘, a declarat Graham Chennells, în vârstă de 62 de ani, care şi-a lansat creaţia într-o braserie din grădina hotelului care aparţine familiei.

‘Efectul a fost cel scontat, comenzile curgând în valuri după un festival de bere organizat în luna martie în Marea Britanie, iar berea va fi vândută la dozator în 800 de baruri odată cu lovitura de începere a Cupei Mondiale’, a declarat fiul lui Graham Chennels, Richard.

‘Am găsit reţeta accidental. A fost un experiment spontan, când am pus puţină făină în berea mea. De atunci, m-am gândit că berea ‘Zulu Blondă’ poate deveni mai mult decât o broşură turistică. Oamenii o gustă şi vor să ştie mai multe despre cultura zulusă’, a conchis producătorul berii.

Care vrea sa comande, sa dea click aici

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.