Ultima etapa a Grupei C, World Cup 2018

0

Australia e în cărţi pentru calificare datorită egalului cu Danemarca. Să vedem dacă europenele o pun de un meci anost pentru a trece împreună mai departe sau Franţa nu se complică şi câştigă.

Franţa v Danemarca

Francezii au jucat economicos şi şi-au făcut punctele fără să se spetească. Victorii scurte, joc normal, Pogba omul de bază. Cam atât despre francezi.

Umtiti are nişte probleme şi nu cred că va juca diseară. Deschamps insistă cu Griezmann titular dar în ambele meciuri l-a înlocuit. Poate ar fi momentul să înceapă cu Fekir.

Danezii sunt o echipă mediocră şi nişte australieni mai hotărâţi ar fi putut să o bată, nu să facă egal. Peru nu a putut mai mult dar au fost aproape şi ei să le facă o bucurie. Per total, danezii sunt mult mai slabi decât aş fi crezut.

Poulssen a fost eliminat deci va sări peste meciul ăsta (şi era unul dintre jucătorii care mai mişcau), Kvist e accidentat.

Am putea spune că Franţa ar vrea să evite Argentina (care mai are de doi bani speranţă să prindă locul II al grupei D), dar la ce joacă colegii lui Messi zilele astea cred că de fapt e mai bine aşa. Sper să nu se mulţumească cu un egal şi să-i lase Australiei posibilitatea să lupte pentru calificare.
Embed from Getty Images

Australia v Peru

Australienii sunt surpriza plăcută a acestui Mondial. Organizaţi, bine pregătiţi fizic, au scos untul din francezi şi erau cât pe aici să îi trimită pe danezi acasă.

Nabbout are umărul dislocat aşa că nu juca, altfel toată lumea e gata pentru o calificare istorică.

Peruanii nu au jucat chiar rău dar cum-necum atât Franţa cât şi Danemarca au reuşit să depăşească apărarea lor care, fie vorba între noi, a dus greul acestor două meciuri. Acum, la ultimul meci de la acest Mondial, mă gândesc că se vor arunca şi ei în atac pentru un gol de onoare. Sunt fără Jefferson Farfan şi, probabil, fără Tapia.

Mă aştept să fie un meci agreabil, cu vreo 2-3 goluri şi cu Australia câştigătoare.
Embed from Getty Images
(sursă foto deschidere)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.