Ultima etapă a Grupei G, World Cup 2018

0

O grupă liniştită, în care ambele favorite au dat de pământ cu celelalte două combatante. Ultima etapă e pentru cine iese pe locul II şi cine nu a venit degeaba la World Cup 2018.

Belgia v Anglia

Ai fi zis că miza acestui meci e locul I dar ieşirea Germaniei a schimbat fundamental optica: mai important este locul II, pentru că una e să te întâlneşti cu Brazilia în sferturi (dacă pleci de pe locul I) şi alta e să dai de Spania (dacă mai ajunge) în semifinală.

Ambele trupe au prestat ce se aştepta de la ele, cu un plus pentru tineretul Angliei care a jucat neaşteptat de bine.

Dar să nu uităm că adversarele au fost cu două clase sub.
Embed from Getty Images

Ambii antrenori au anunţat că vor roti din greu, pe nici unul nu pare a-l interesa rezultatul, din contră. Greu de estimat ce se va întâmpla dar mă tem că bătălia se va duce la cartonaşe galbene. Anglia e în “dezavantaj” cu 2 versus cele 3 ale Belgiei.

Panama v Tunisia

Panama a încercat să facă un Mondial bun şi le-a ieşit o repriză din patru: prima cu Belgia. Apoi au fost depăşiţi total de nivelul de joc şi au încasat 9 goluri în celelalte 3 reprize jucate. Drept, au dat şi unul cu Anglia.

Au două absenţe, Murillo (fundaş) şi Cooper (mijlocaş).

Tunisia a scos untul din Anglia în primul meci şi au fost aproape de un 1-1 istoric. În al doilea meci au fost luaţi la mână de belgieni dar chiar şi aşa au dat două boabe în poarta lui Curtois. Au mari probleme de lot: un fundaş, un mijlocaş şi primii doi portari. Vor juca cu cel de-al treilea portar şi cu un atacant pe post de rezervă de portar.

Meci de care pe care, miză uriaşă pentru ambele trupe. Tunisia mi se pare echipa mai bună şi cred că va învinge iar absenţele din ambele trupe ar putea duce la un meci cu multe erori – deci vom vedea goluri.
Embed from Getty Images

(sursa foto deschidere)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.